top of page

Visste DU att...

Det inte går att påverka kärlväggarnas sammandragningar i små kärl (läs kapillärer) i kroppen med läkemedel?

Den autonomt verkande sammandragnings- och avslappningsrytmen (dvs. vasomotionen) i små arterioler kan inte styras med läkemedel, eftersom blodkärl i denna storlek saknar receptorer som kan påverkas av läkemedlen.


Sådana receptorer kan endast hittas i artärer, som är en storleksklass större och som kan påverkas av till exempel betablockerare - om blodflödet fungerar väl och läkemedlet kommer dit den skall, vilket inte alltid är självklart hos de patienter som behöver läkemedlet.


Lyckligtvis kan dock sammandragnings-avslappningsrytmen i väggarna hos arterioler, som bär blodet framåt, skötas genom en bra livsstil som främjar vaskulär hälsa och med BEMER-terapi som stimulerar kärlrytmen på ett riktat sätt.


Använd BEMER 2 x 8 minuter per dag och gör skillnad för din cirkulation, och cirkulationen är basen för HÄLSA, BEMER påverkar dig således både när du är vaken och kvaliteten på din sömn. Mera energi, mindre påverkan av negativ stress, bättre transport av slaggprodukter. Enklare sätt att supporta kroppens HÄLSA alla dagar i veckan finns nog inte:-)

Gratis prova på kan bokas på 070-6897973 tom 2022-11-10.


30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page