top of page
Bemer Group logo.png

Bemer® fysikalisk vaskulär terapi förbättrar mikrocirkulationen och främjar blodflödet i de minsta blodkärlen. Kapaciteten i kroppens celler förbättras, vilket i sin tur bidrar till att lindra smärta och gynna kroppens egna självläkande krafter.

svs_Bemer_22-12_8345_54.jpg

Köp, hyr eller prova

Bemer fysikalisk vaskulär terapi, är för närvarande en av de mest effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa. Bemer stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering. Den nuvarande generationen Bemer Evo baseras på forskningens senaste resultat. Bemer använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklade för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen.

Bemer-terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturliga reglerande mekanismer. Bemer® används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande. Dessutom bidrar Bemer® som friskvård, till en ökad prestationsförmåga på fritiden, i arbetet och inom idrotten.

Därför använder vi på Hälsobyrån Bemer-terapi i vår terapeutiska verksamhet.

Medlemmar får mer

Registrera dig som medlem hos Hälsobyrån så får du tillgång till medlemssidor med mer information och erbjudanden - exklusivt för medlemmar!

Om Bemer

Bemer på Hälsobyrån

Bemer och idrott

Bemer Partner.png
bottom of page