top of page
lymfdranage.jpg

Lymfdränage

Manuellt Lymfdränage är en mjuk behandlingsmetod som är utvecklad av den danske läkaren Vodder. Behandlingen är speciellt lämplig för dig som har problem i lymfsystemet med besvär som värk, spänningar och svullnad.  Behandlingen består av lätta, rytmiska och behagliga cirkelrörelser som driver på lymfflödet och på sätt hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter och reducera svullnader.

Lymfdränage är lämpligt för den som har svullna ben, svullen arm, efter bröstoperation, migrän, spänningshuvudvärk, sömnbesvär,  idrotts skador, reumatism, artros, whiplash skador och liknande besvär.

Vi rekommenderar en kur lymfdränage innan och efter kirurgiska ingrepp för att minska ärrbildning och påskynda läkningsprocessen. Manuellt lymfdränage har visat sig ha en rad dokumenterat positiva effekter t ex ökad cirkulation, smärtlindring och förhöjt immunförsvar. En lymfdränage behandling ges utan oljor för att åstadkomma en hudförflyttning som framkallar ett flöde av lymfvätskan.
På Hälsobyrån kombineras oftast lymfterapin med BEMER behandling, som är den enda certifierade terapin för stimulering av kroppens vasomotion! 1 + 1=3.
Vi har  lång erfarenhet och får  mycket fina resultat.

lymfdranage2.jpg

Boka tid för lymfdränage

bottom of page