top of page

Vill du arbeta med hälsa? Framtidens möjligheter är redan här...

Många startar på deltid, för att senare byta sin nuvarande arbetsvardag till att arbeta med HÄLSOTEKNIK för hemmet och arbetsplatsen och på köpet mår du själv bättre och åldras långsammare när du också investerat i din egen hälsa.

Ser inte det här enkelt och skönt ut?


Ligg 2 x 8 minuter per dag och upplev på sikt skillnaderna oavsett utgångspunkt.


Terapins effekt grundar sig på en förbättrad mikrocirkulation.

Kärlterapin är en fysikalisk behandlingsform som förbättrar ett försvagat blodflöde i de mindre blodkärlen. På detta sätt hjälper den att återställa en tillräcklig tillgång av syre och näring till vävnadscellerna och hjälper även till med bortforsling av slaggprodukter från dem. Resultatet av detta blir att vävnaderna, som till exempel i muskler, ben, huden eller de inre organen, får bättre förutsättningar att fungera, förnya och återhämta sig. Terapin är inte riktad, som läkemedel är, för att avlägsna vissa symptom eller bota vissa sjukdomar, utan den fungerar på ett bredare sätt genom att stödja mikrocirkulationen. Följden av detta är att våra kroppar har bättre förutsättningar att reparera sina egna funktioner på många sätt. Det vill säga att behandlingen hjälper kroppen att fungera så som den naturligt borde göra.


Enklare och billigare teamplyer för din hälsa som också är certifierad Fysikalisk vaskulär terapi, finns nog inte i dag.
Nu söker vi även dig som vill arbeta med Hälsa, på detta sätt - Du får utbildning och coachning av din mentor.

Vi berättar gärna mera när du tar kontakt på info@halsobyran.nu

eller ring 070-6897973 till Lena

Sjuksköterska och medical partner med lång erfarenhet av produkten och även erfarenhet av företagande.


Ser fram emot att du hör av dig.


En framgång börjar med en möjlighet. Här är den.....


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page