halsobyran nyhetsbrev
  • Slanka

Det finns många produkter och metoder för viktminskning.
Men det finns bara en Slanka-diet som fungerar!                                 Här är vår förklaring varför:
 

  • Du bryter omedelbart gamla, dåliga ovanor
  • Du får snabba resultat på vågen som ökar din motivation
  • Du får ett ändrat förhållningssätt till mat som ökar chansetna till en varaktig livsstilsförändring
  • En säker metod som använts i åratal på sjukhus/överviktskliniker världen över.
  • Inget kaloriräknande eller krångliga matscheman och inköpslistor
  • Deli Diet - den goda smaken och stor variation gör att du inte tröttnar
Därför fungerar Slanka-dieten!

Gör dig snabbt av med dina extrakilon.

Slanka Maxi - 3 Slanka om dagen, innehåller alla vitaminer och mineraler som du behöver, både kalorisnålt och prisvärt!
Slanka Kombi - 3 Slanka och en lite måltid per dag. Passar alla.
Blanda din Slankamåltid med 2-3 dl vatten. Drick och njut!

Z-gränds hälsocentral och Hälsobyrån i Östersund har inlett ett samarbete inom projekt 600.
Projektet är ett intensivt kost och motionsprogram, med målet om varaktig viktminskning.Projektansvarig är diabetes sjuksköterskan Ewa Jensvold på Z-gränd, med stöd av distrikstläkaren Hamid Katouzian, sjukgymnaster och psykologer på centralen. Externa aktörer är Hälsobyrån för VLCD, support. Lustgården i Marieby för matlagning med näringstät och smakrik mat, som lagas på enkelt sätt. Gå & löpkliniken kommer att suporta fötterna. Läs gärna mera i Dr.Johans blogg - vår föregångare i Stockholm.

HÄLSOBYRÅNS KUNDER BÄST I SVERIGE!

Karl och Ewa är 2014-års vinnare i Slanka storytelling tävling!

Ewa Jensvold har gjort en strålande prestation och är en sann Slanka-ambassadör med sin viktresa. Från att blivit diagnostiserad med diabetes typ 2 har Ewa i dagens läge kunnat sluta med sin medicinering och fått tillbaka sina normala värden. Som aktivt arbetande diabetessjuksköterska vill Ewa inspirera andra personer till ett hälsosammare liv. Tillsammans med Slanka-coach Lena Svedevall, som peppat och stött Ewa under sin viktresa, har hon nått sina mål och lyckats med bedriften att tappa 22 kg!

Karl Högbom har lyckats genomföra en livsstilsförändring och fått insikten att det endast är han själv som kan förändra sin livssituation. Genom att sluta blunda har han med hjälp av Slanka-coach Lena Svedevall lyckats att förändra sin syn på kost och hälsa. Karl är ett föredöme för unga människor. Allt är möjligt om man bara vill. 18,5 kg lättare bär han idag sin tunga ryggsäck med ett leende på läpparna!

Slanka kunder berättar...Nöjda Slankakunder i Östersund berättar...

loading...

Slankas och Hälsobyråns livsstilsprogram är för dig som vill ha en ny vikt eller hjälp att behålla den du har, få en ny hälsa och ett nytt liv.

Livsstilsprogrammet ger dig verktygen för att skapa en hållbar livsstilsförändring, där dina mål och resultat alltid är i fokus.

Fyra nycklar till din livsstilsförändring
Programmet ger dig verktyg och inspiration för personlig utveckling och livsstilsförändring. Inspiration och verktyg uppbyggt kring de fyra nyckelområdena: Kost, Fysisk Träning, Mental Träning och Må Bra.
Slankas coacher som guidar dig genom programmet har ett coachande förhållningssätt och programmets metoder och verktyg, utgår från en helhetssyn i beteendeförändringar och har med såväl tankar, känslor och handlingar.

Bra energi
Basen för en bra livsstil är bra energi. Bra energi får vi genom det vi stoppar i oss, maten vi äter. Men också från att vi rör på oss, och att vi mår bra, och framförallt genom att vi har balans i våra SMAK-faktorer, det vill säga vår Självbild, Målbild, Attityd och Känsla - grunderna i mental träning.

Slankas viktprogram och produkter
Ett centralt verktyg i livsstilsprogrammet är Slankas viktprogram som innehåller svensktillverkade VLCD* produkt (fri från gluten, aspartam och sojamjöl), som är ett säkert sätt att reglera sin vikt, men också till att bevara och behålla en hälsosam vikt.


Dina mål och resultat i fokus!
Livsstilsprogrammet syftar till att ge dig som kund en varaktig livsstilsförändring. Målen för varje individ är högst individuella och du får hjälp att sätta dina vikt- och livsstilsmål tillsammans med din Slanka coach. Programmet följs upp individuellt utefter din egna individuella livsstilsplan.

Du går programmet så länge du vill
Livsstilsprogrammet innefattar totalt 24 veckor med programmaterial och coachning. hur länge du vill gå programmet bestämmer du själv i samråd med din Slanka coach utefter dina målsättningar och behov av stöd. Som kund är du inte bunden till programmet, utan betalar endast månadsvis i förskott och bestämmer själv när du vill kliva av programmet. Vi tror att så länge vårt program ger dig de resultat du vill ha, ju mer motiverad blir du till att fullfölja programmet och etablera ditt nya liv!

Du bestämmer själv hur
Som kund till Slankas livsstilsprogram, får du en egen individuell livsstilsplan, coachning i att sätta mål och uppföljning av såväl mål som plan av din Slanka coach. Hur du vill bli coachad bestämmer du själv tillsammans med din Slanka coach.

Mycket inspiration och coachning
Mellan de individuella uppföljningarna får du varje vecka utskick av programmaterial, verktyg och inspiration som dessutom kompletteras upp med inspiration via en online-grupp på Facebook, enbart för dig som går programmet.