top of page

Små blodkärl STOR påverkan


Du har säkert hört om Artärer, vener och kapillärer!?

Självklart har hjärtat det viktigaste jobbet att pumpa blodet genom artärerna och venerna. Hjärtat behöver sedan hjälp från de minsta blodkärlen. Med egna pumprörelser, den så kallade vasomotionen, försörjer de små kärlen cellerna och därmed hela organismen. Detta sker utan att vi märker något av det. Men dåliga levnadsvanor och åldrandeprocesser försvagar och försämrar mikrocirkulationen märkbart. Många mindre och större besvär kan förorsakas av en nedsatt mikrocirkulation. Testa om också BEMER kan vara teamplayern för din hälsa.Jag har bestämt mig för livsglädje varje dag och att få ut det bästa av min kropp. Jag vill njuta av livet, eftersom jag ju bara har detta enda liv. Att känna mig fräsch och utsövd, utvilad och avslappnad – den möjligheten vill jag inte missa. Fortsätta kunna prestera. Känna mig ung. Veta vad min kropp klarar av. Se hur kroppen återhämtar sig. Lära känna mitt tidigare jag igen. Hemligheten till framgång? Stimulera nedsatt mikrocirkulation. Med BEMER fysikalisk vaskulär terapi.


24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page