halsobyran nyhetsbrev
  • Nyheter!

Projekt Z 600 startade i februari.
Här kommer några bilder och röster om deras otroliga livsstils förändringar.


Se filmklipp från Projekt Z 600!


Z-gränds hälsocentral och Hälsobyrån i Östersund har inlett ett samarbete inom  projekt 600.
Projektet är ett intensivt kost och motionsprogram, med målet om varaktig viktminskning.Projektansvarig är diabetes sjuksköterskan Ewa Jensvold på Z-gränd, med stöd av distrikstläkaren Hamid Katouzian, sjukgymnaster och psykologer på centralen. Externa aktörer är Hälsobyrån för VLCD, support. Lustgården i Marieby för matlagning med näringstät och smakrik mat, som lagas på enkelt sätt. Gå & löpkliniken kommer att suporta fötterna. Läs gärna mera i Dr.Johans blogg - vår föregångare i Stockholm.

 

TELEFON:           063-12 06 00
070-689 79 73

ADRESS: Residensgränd 20A
831 31 Östersund
MAIL:    info@halsobyran.nu

Mera infomation om BEMER HÄR

Nyhetsbrev:

Livskvalitet med BEMER

medicinteknik för hemmabruk = bemer

Just nu i webshop och butik!

HÄLSOBYRÅNS KUNDER BÄST I SVERIGE!

Karl och Ewa är 2014-års vinnare i Slanka storytelling tävling!

Ewa Jensvold har gjort en strålande prestation och är en sann Slanka-ambassadör med sin viktresa. Från att blivit diagnostiserad med diabetes typ 2 har Ewa i dagens läge kunnat sluta med sin medicinering och fått tillbaka sina normala värden. Som aktivt arbetande diabetessjuksköterska vill Ewa inspirera andra personer till ett hälsosammare liv. Tillsammans med Slanka-coach Lena Svedevall, som peppat och stött Ewa under sin viktresa, har hon nått sina mål och lyckats med bedriften att tappa 22 kg!

Karl Högbom har lyckats genomföra en livsstilsförändring och fått insikten att det endast är han själv som kan förändra sin livssituation. Genom att sluta blunda har han med hjälp av Slanka-coach Lena Svedevall lyckats att förändra sin syn på kost och hälsa. Karl är ett föredöme för unga människor. Allt är möjligt om man bara vill. 18,5 kg lättare bär han idag sin tunga ryggsäck med ett leende på läpparna!

Film om hälsobyrån

Film om slanka

film om bemer

Aktuella erbjudanden från Slanka:

Slanka 5:2

Slanka nu?
slanka Du?
komigånG koncept för bättre matvanor
 

Slanka Vaniljshake variera med att tillsätta din favoritkrydda.                             T ex kardemumma, kanel eller ingefära.
SLANKA på "löpet" i Se och Hör...
Pia & Jan Johansen har båda gått ner rejält i vikt med SLANKAS Livsstilsprogram!